Новини назад

Официално откриване на Агенция за трансгранична трудова мобилност „Виза“ към Българо-румънска палата

20.09.2018

Заповядайте на официалното откриване на нашата нова структура – Агенцията за трансгранична трудова мобилност „Виза“ към Българо-румънска палата.

Чрез нея Палатата въвежда нов тип услуги за българските и румънските работодатели, които се интересуват от наемане на персонал от съседната страна, в отговор на тяхната постоянно нарастваща необходимост от кадри и от двете страни на границата. По този начин Палатата поставя фокус върху проблема с липсата на работна ръка и разширява обхвата на подкрепата си за българския и румънския бизнес, а също така и за изграждането на обединен и добре развит трансграничен регион.

Пресконференцията ще се състои на 27 септември 2018 г., четвъртък, от 11.00 часа в сградата на Русенска търговско-индустриална камара, бул. Фердинанд 3-А, ет. 2 конферентна зала.

По време на пресконференцията ще представим подробности за новата инициатива, ще покажем рекламния ни клип, ще разясним кой и по какъв начин може да се ползва от услугите, какви са функционалностите на онлайн платформата за търсене на работа на Агенцията и др.

Моля да се регистрирате до 26 септември 2018 г. на електронна поща: visa@brcci.eu

Още по темата

Copyright © 2020 VISA

Изберете