Новини назад

Обучение „Общуване през границата“

05.10.2018

Ако вече работите в Румъния, искате да работите там или имате нужда да обучите служителите си как да общуват с румънски партньори и клиенти въпреки езиковата бариера и културните различия, непременно посетете безплатния ни курс „Общуване през границата“.

Второто от серията безплатни обучения за подобряване на ключовите компетентности, които Агенция „Виза“ към Българо-румънската търговско-промишлена палата организира, ще се проведе на 10 и 12 октомври в хотел „Дунав“ с гост-лектори от двете страни на границата. На 10 октомври Анна Вълчева ще запознае присъстващите със основните стъпки при организиране и провеждане на първа среща с румънски клиенти и партньори, както и с начина на общуване с румънски потенциален работодател по време на интервю за работа.

Възможностите и предизвикателствата при работа с румънски партньори, културните различия и начините за преодоляването на езиковата бариера ще ни представи на 12 октомври Юлия Баховски от Букурещ.

Курсът е изцяло практически и е предназначен за лица, които търсят работа, за работещи,  които искат да променят професионалната си кариера и за служители на компании с интерес за бизнес партньорства в Румъния. ТУК можете да видите програма на курса.

Ако желаете да бъдете част от групата, моля попълнете Заявката за участие.  

Нашите лектори:

Анна Вълчева, ПРОФИ ТРАНС 2 ООД

Анна е заклет преводач и работи като консултант за български и румънски компании в редица области: управление на проекти, копирайтинг, реклама, счетоводство и одит, реклама и връзки с обществеността, изкуство и хуманитарни науки,  бизнес, култура, екология и околна среда, образование, история, информатика, електронна търговия, интернет, журналистика, право, лингвистика, литература телекомуникации, транспорт и др.

Юлия Баховски, RoMondo

Юлия е преводач и консултант по бизнес комуникация, завършила е Факултета по журналистика в СУ „Св. Климент Охридски” и Юридическия факултет на Румънско-американския университет в гр. Букурещ. Академичната ѝ подготовка се допълва от практически бизнес умения, придобити през 15-годишния ѝ опит. Тъй като вярва, че двете държави не се познават достатъчно добре, Юлия работи за популяризирането на сътрудничеството помежду им, като участва в трансгранични проекти, както и за подпомагане на новосъздадени компании, на които съдейства да започнат дейност и да се рекламират в съседната държава.

Още по темата

Copyright © 2020 VISA

Изберете