Новини назад

Обучителен семинар към Агенция ВИЗА на тема "Как да общуваме ефективно с колеги и клиенти?"

27.09.2018

На 8 и 9 октомври стартираме първото от серията обучения за подобряване уменията на служители от екипите на отдели маркетинг, продажби, човешки ресурси и всички, които желаят да подобрят комуникационните си умения, за да се чувстват добре и полезни на работното място.  Обучението е безплатно, реализира се в рамките на проект „ВИЗА“ и ще се проведе в гр. Русе, х-л Дунав плаза, малка зала етаж 2 с лектор Надежда Ванева – Комуникационен и PR експерт с дългогодишен опит. Повече за лектора можете да видите ТУК.

Комуникацията в бизнеса и на работното място е от съществено значение за установяването на доверие и ползотворни, дълготрайни партньорства и взаимоотношения. Правилното общуване може да направи всеки служител и всеки бизнес успешен. Владеенето на инструментите на общуването може да повиши ефективността на целия екип, да подобри атмосферата на работния процес и разбира се да помогне за развитието на компанията.

Обучението "Как да общуваме ефективно с колеги и клиенти?" дава опорните точки за създаване на ефективни навици за общуване с колеги, партньори и клиенти, посочва фокусите за избор на комуникационни канали и дава отговори на въпросите:

- Обичаме ли работата си и умеем ли да го покажем?
- Какво означават жестовете и знаците на тялото, когато общуваме с колеги и клиенти?
- Социалните медии - стрес или помощник на бизнеса?
- Какъв е езикът в нашия бизнес?
- Кога и как водим бизнес кореспонденция?
- Как ефективната комуникация може да ни донесе повече бизнес?

Ето ТУК можете да видите програма на събитието.

Ако желаете да бъдете част от групата, моля попълнете Заявката за участие.

До края на месец октомври предстоят обучителни семинари по още две теми: общуване през границата и предприемачество на работното място.

За допълнителна информация можете да се обърнете към екипа на Агенция Виза на ел. поща: visa@brcci.eu.

Още по темата

Copyright © 2020 VISA

Изберете