Често задавани въпроси

Трябва ли да се регистрирам в сайта, за да ползвам услугите на Агенция „Виза“?

АКО СТЕ РАБОТОДАТЕЛ и искате да публикувате обяви за свободни работни места, трябва да се регистрирате, като попълните данните в регистрационната форма (достатъчна е само една езикова версия). Регистрацията става валидна след оглед и проверка на попълнените данни от администратор на сайта.

При всяко следващо влизане вие като регистриран работодател виждате следните полета: моят профил - можете да смените паролата си или фирмената  информация; моите обяви - можете да изберете дадена обява и да видите колко души са кандидатствали по нея, да прегледате кандидатурите, да попълните нова обява за публикуване, да промените или да спрете активна обява, да се запознаете с друга информация.

За да публикувате нова обява, трябва да попълните бланка (достатъчна е само една езикова версия). След преглед от администратор обявата става видима за всички посетители на сайта. Тя е активна за определен период от време, след което автоматично се запазва в архив. Вие можете да поискате предсрочно спиране на обявата, което заявявате автоматично чрез определен бутон.

АКО СТЕ ТЪРСЕЩ РАБОТА, вие избирате дали да се регистрирате или не. Като нерегистриран посетител на сайта можете да виждате обявите на работодателите, но само като регистриран потребител можете да кандидатствате по активна обява чрез нашата платформа.

За да се регистрирате, е достатъчно да попълните формата само в една езикова версия.

При всяко следващо влизане вие като регистриран потребител можете да:  публикувате своята автобиография; виждате списък с обявите, за които сте  кандидатствали; кандидатствате по активна обява; сменяте паролата си или да се запознаете с друга информация.

 

В кои региони се предоставят услугите на Агенция „Виза“?

Агенция „Виза“ предоставя услуги на работодатели и търсещи работа в цялата трансгранична зона Румъния – България, а това означава:

В Румъния - окръзите Мехединц, Долж, Олт, Телеорман, Гюргево, Кълъраш и  Констанца

В България - областите Видин, Враца, Монтана, Плевен, Велико Търново, Русе, Силистра и  Добрич

 

Заплащат ли се услугите на Агенция „Виза“?

Услугите на агенцията са безплатни, както за работодателите, така и за търсещите работа.

 

Как да посетя вашите офиси?

Ако се намирате в България, можете да ни посетите в Русе, на адрес ул. „Войводова“ 12-14, да ни се обадите по телефона (+359) 082 507 606 или да ни изпратите електронно съобщение на visa@brcci.eu

Ако сте в Румъния, ще ни намерите в Слатина, на адрес ул. „Фармацией“ 8, да ни се обадите по телефона (+40) 249 416 345 или да ни изпратите електронно съобщение на office@adds.roCopyright © 2024 VISA

Изберете