Новини назад

Елеонора Иванова връчи награди в конкурса „Най-добър работодател“

12.09.2019

Пожелавам в следващото издание на конкурса за най-добър работодател в България да участват и по-малки компании, защото е време опитът на големите да се мултиплицира и сред по-малките фирми

каза изпълнителният директор на Българо-румънска палата Елеонора Иванова по време на кариерния форум - Career Show 2019, който се проведе в зала „Арена Армеец“ в София. Българо-румънска палата бе сред партньорите на събитието, а изпълнителният директор на организацията бе част от журито, което оценяваше участниците в конкурса. Елеонора Иванова връчи наградите в категорията "Ангажираност и иновации" на конкурса „Най-добър работодател“.

Experian България е най-добрият работодател според журито, а според публиката – А1. Всички отличени в конкурса можете да видите тук.

Career Show 2019 събра 150 топ компании и над 2000 селектирани кандидати. Организаторите бяха заложили различни лекции, дискусии и уъркшопи за кариерно и личностно развитие, в които се включиха десетки участници в събитието.

Екипът на Career Show вече усилено подготвя експото за квалифицирани кадри и през 2020 г., което ще се проведе на 10 септември отново в „Арена Армеец“, а националните награди за най-добър работодател ще покажат добрите примери на топ компаниите и през следващата година.

Още по темата

Copyright © 2024 VISA

Изберете