Новини назад

Кариерен форум за българи в Холандия

04.09.2019

На 5 октомври Министерството на труда и социалната политика и Българското посолство в Кралство Нидерландия, в партньорство със сдружение „Български кариерен форум“ организират Кариерен форум за българи в Нидерландия.

Изложението ще се проведе за първи път в Нидерландия и е част от поредицата форуми за мотивиране и привличане на българи, които учат и живеят в чужбина да намерят своята професионална реализация в България.

По време на събитието в Хага младите хора ще могат да осъществят директен контакт с присъстващите български фирми-изложители и да се запознаят с предлаганите от тях работни места. Ще бъде предоставена информация и за икономическото развитие и състоянието на пазара на труда у нас, трудовото и социално законодателство, мерките за съчетаване на личния и професионалния живот и за подкрепата за реализацията на младите хора.

Допълнителна информация за събитието в гр. Хага може да се получи от: Министерството на труда и социалната политика, г-жа Станимира Парапунова, и.д. директор на дирекция Европейски въпроси и международно сътрудничество, тел.: 02 8119 506, stanimira@mlsp.government.bg или г-жа Александра Александрова, ст. експерт от отдел Международно и двустранно сътрудничество, тел.: 02 8119 506, aleksandra.aleksandrova@mlsp.government.bg.

Още по темата

Copyright © 2020 VISA

Изберете