Новини назад

Кариерен форум 6.0

28.05.2021

Стопанският факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ организира Кариерен форум 6.0, който ще се проведе онлайн на 7 юли 2021 г. За целта е планиран специален раздел на интернет-страницата на Стопанския факултет, където логата на всички участващи работодатели ще бъдат подредени по реда на постъпване на заявката за участие. Чрез кликване върху логото на избран работодател всеки участник във форума ще има достъп до линк(ове) за онлайн-връзка с работодателя и до информация за предлаганите възможности за работа и стаж.

Кариерният форум ще бъде отворен не само за студентите на Стопанския факултет, но и за всички заинтересовани лица - завършили, студенти от други факултети и университети, ученици в последните гимназиални класове и др.

Крайният срок за изпращане на попълнена заявка е 17.06.2021 г. включително. В допълнение към информацията, която се изисква да бъде попълнена чрез стандартната форма, е необходимо фирмите да изпратят квадратно лого във формат най-малко 300 на 300 пиксела на бял фон на имейл адрес: bozhidar.nedev@feb.uni-sofia.bg.

Още по темата

Copyright © 2024 VISA

Изберете